Boekenbingo 4/60: Van Apekop tot Dwarsligger

Van Apekop tot Dwarsligger

Auteur: Simone Bijlard

Vormgeving: Marry van Baar

Uitgever: Em. Querido’s Uitgeverij

Wil je helemaal ondergedompeld worden in de wereld van de Nederlandse Spoorwegen? Dan is dit boek echt het boek om in te duiken. Stap voor stap worden alle aspecten rond de Nederlandse Spoorwegen tot in detail uitgelegd zodat je na het lezen van dit boek alles weet van Apekop tot dwarsligger. 

Dit boek is geen voorleesboek, maar het is een ‘weetjesboek’. Er worden echt heel veel details uitgelegd rond de Nederlandse Spoorwegen. De uitleg is op een heel duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd. Per onderwerp is de tekst niet te lang gemaakt zodat je niet verdwaald geraakt in alle details. Bepaalde thema’s worden zowel beschreven vanuit het verleden als vanuit het heden. Op die manier is het iets beter te begrijpen waarom bepaalde zaken gaan zoals ze nu eenmaal gaan. De vormgeving van dit boek is ook heel prachtig gedaan. De tekeningen zijn heel realistisch en tot het kleinste detail uitgewerkt en nodigen heel erg uit om te vertellen wat je net hebt gelezen. 

Onze conclusie: Deze is wel 5 sterren waard,op voorwaarde dat de wereld van de Nederlandse Spoorwegen je interesseert. 

Te verkrijgen bij: o.a. <a href="http://<a href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1299763&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fvan-apekop-tot-dwarsligger%2F9300000111911606%2F&name=Van%20Apekop%20tot%20Dwarsligger%2C%20Simone%20Bijlard">bol.comBol.com

Liefs,

Ann en Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: