Uittip: Magic Forest light night event Ouwehands

Wij gaan er graag op uit en we delen dan ook graag uittips met jullie. Deze keer “Magic Forest” light night Event in het @ouwehands_dierenpark in Rhenen. 

We zijn samen met onze partners naar de dierentuin geweest, want ook buiten Gebaar & Ervaar om kunnen we het best goed met elkaar vinden. Dat is heel erg gezellig en soms (oke, misschien wel vaak) komen er dan ook ineens ideeën voor Gebaar & Ervaar naar boven. Arme partners van ons 😉 

In het donker door een dierentuin lopen. Dat geeft toch wel een hele andere ervaring.

In de middag hebben we natuurlijk eerst zoveel mogelijk dieren bezocht. We kunnen natuurlijk niet naar een dierentuin gaan en geen dieren bekijken. Het ene dier was iets actiever dan de andere en om sommige dieren te kunnen zien, moesten we even goed zoeken. Na het diner zijn we de prachtig verlichte tour gaan lopen.

Overdag zagen we de kunstwerken al staan, maar vroegen we ons soms ook af hoe het eruit zou zien als het licht aan ging. Wat een prachtig route vormden alle kunstwerken. De ene creatie was nog mooier dan de ander. Bloemen, vogels, tijgers, olifanten en panda’s. Het is maar een kleine greep uit al het moois wat we gezien hebben.

De komende weken nemen we jullie mee aan de hand van foto’s en natuurlijk de bijpassende gebaren. Maar voordat we dat doen, wilden we jullie eerst op de hoogte brengen van dit evenement. Het Magic Forest light night event is verlengd tot 26 maart 2022. 

Dus wil je een leuk uitje in de avond, ga hier zeker naartoe!
Kijk voor meer informatie op en de tickets op: https://www.ouwehand.nl/nl/lightnights

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: