Samenwerkingen

Wij komen vaak mooie initiatieven en mensen tegen waarmee wij een samenwerking aangegaan zijn of die we kunnen aanraden. Hieronder onze selectie.

Dragen geeft Plezier, omdat dragen een manier van (be)leven is.Wil je je kindje dichtbij je leren dragen? Dan ben je bij Dragen geeft Plezier aan het juiste adres. We gaan samen kijken naar wat het beste bij jou en je kindje past. Of je nu een new born, dreumes, peuter of kleuter hebt. Je kindje bij je dragen kan in een draagdoek (rekbaar of geweven), een draagzak of in een ringsling. Samen kijken we naar wat voor jullie het beste is en begeleid ik je naar het juiste draagmiddel voor jullie. Op dit moment en daarna. Ben je creatief en wil je een blijvende herinnering maken aan het dragen, dan is de gehaakte draagmama van Design geeft Plezier iets voor jou.

Met liefde Utrecht – alles voor ouder en kind. Diverse activiteiten rondom je zwangerschap voor jezelf, voor je kind of om samen met je kind te doen! Rianne Braal (cesartherapeute) en Monique Lubbers (fysiotherapeute) geven bij Met liefde diverse cursussen, behandelingen, massages en workshops.

Met Liefde is uitgegroeid naar een centrum waar je leuke dingen kan doen: tijdens je zwangerschap, helemaal voor jezelf of juist iets met je kindje! Gebaar & Ervaar gaat ook leuke baby- en kindergebarencursussen en workshops geven op de locatie van Met Liefde Utrecht!

Gebarenstem is een organisatie waar wij onze baby- en kindergebaren specialisten opleiding gevolgd hebben. Wij gebruiken de Gebarenstem methode voor de cursussen en workshops. Kijk vooral ook rond op hun website, www.gebarenstem.nl. Ziet u iets interessants en wilt u dat graag in omgeving Utrecht, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Kijk vooral ook op https://www.gebarenstem.nl/webshop voor leuke en interessante producten.

Waarvoor kunt u zoal terecht bij Time Out Pedagogenpraktijk? ‘Bij u thuis, online of in de praktijk’

Pasgeborene en baby’s: onrust, huilen, troostmethodes, rust en regelmaat, inbakeren, Dunstan babytaal, … Van dreumes t/m het jonge kind: slaapproblemen, eetproblemen, driftbuien, opvoedondersteuning, etc.

Utrecht en omgeving

Andere locaties in overleg

gebaarenervaar@gmail.com

© 2023 Gebaar & Ervaar · Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: