Samenwerkingen

Gebarenstem is een organisatie waar wij onze baby- en kindergebaren specialisten opleiding gevolgd hebben. Wij gebruiken de Gebarenstem methode voor de cursussen en workshops. Kijk vooral ook rond op hun website, www.gebarenstem.nl. Ziet u iets interessants en wilt u dat graag in omgeving Utrecht, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Kijk vooral ook op https://www.gebarenstem.nl/webshop voor leuke en interessante producten.

Met liefde Utrecht – alles voor ouder en kind. Diverse activiteiten rondom je zwangerschap voor jezelf, voor je kind of om samen met je kind te doen! Rianne Braal (cesartherapeute) en Monique Lubbers (fysiotherapeute) geven bij Met liefde diverse cursussen, behandelingen, massages en workshops.

Met Liefde is uitgegroeid naar een centrum waar je leuke dingen kan doen: tijdens je zwangerschap, helemaal voor jezelf of juist iets met je kindje! Gebaar & Ervaar gaat ook leuke baby- en kindergebarencursussen en workshops geven op de locatie van Met Liefde Utrecht!

Waarvoor kunt u zoal terecht bij Time Out Pedagogenpraktijk? ‘Bij u thuis, online of in de praktijk’ Pasgeborene en baby’s: onrust, huilen, troostmethodes, rust en regelmaat, inbakeren, Dunstan babytaal, … Van dreumes t/m het jonge kind: slaapproblemen, eetproblemen, driftbuien, opvoedondersteuning,

Utrecht en omgeving

Andere locaties in overleg

gebaarenervaar@gmail.com

© 2021 Gebaar & Ervaar · Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: